HTML

Kisvállalkozás

Hosszú évek alatt gyűlt össze bennem (és ezidáig szorult is belém) sok-sok gondolat a hazai vállalkozási körülményekről, de ebbe tágan beleértve az egész ország gazdasági gondját baját.

Friss topikok

"Magyar, ne lopj!"

2014.08.09. 10:02 PomberMaci

Mindenki emlékszik még ezekre a feliratokra a Mariahilfer Straße üzletein... a normális embereknek égett a pofájáról a bőr azon honfitársaink miatt, akik ténykedése folytán kitették ezeket a feliratokat.

Bő 15 évre rá a történelem megismételte önmagát. beindult a netes kereskedelem, s a vezérhajója lett az Ebay. Rövidesen csőstül jöttek a problémák, mert a megvásárolt áru valahogy nem érkezett meg a magyarországi címzetthez (nekem is loptak el ~200.000 forintnyi holmit, több részletben). Akkoriban gyakorlatilag az összes rutinos Ebay feladó letiltotta Magyarországot a szállítási listáján, azaz ide nem szállítanak. Az, hogy a fináncok vagy a postások voltak-e (vagy még most is) ilyen enyveskezűek, szinte mindegy. Ami ezt a postot szülte az egy bejegyzés az Ebay-en. Azt azért nem gondoltam, hogy még ma is nő a halott szakálla. Illusztris társaságban vagyunk. Köpedelem...

 

Postage:
Will post to Hungary. Read item description or contact seller for postage options. | See details
Item location:
Haverfordwest, United Kingdom
Posts to:
Worldwide

Postage to Worldwide Excludes:

Guatemala, Guadeloupe, Sierra Leone, French Guiana, Gambia, El Salvador, Malaysia, Mayotte, Cameroon, Guyana, Taiwan, Azerbaijan Republic, Macau, Suriname, Oman, Georgia, Kenya, United Arab Emirates, Argentina, Guinea-Bissau, Togo, Senegal, Eritrea, Armenia, Bhutan, Uzbekistan, Morocco, Qatar, Burundi, Iraq, Equatorial Guinea, Mauritania, Philippines, Uruguay, Congo, Democratic Republic of the, Western Sahara, Congo, Republic of the, Colombia, Comoros, Kuwait, Benin, Algeria, Korea, South, Zambia, Russian Federation, Somalia, Swaziland, Ecuador, Ethiopia, Laos, Pakistan, Tanzania, Niger, Singapore, Burkina Faso, Kyrgyzstan, Venezuela, Ghana, Djibouti, Chile, Puerto Rico, Poland, Cape Verde Islands, Mali, Botswana, Madagascar, Cambodia, Tajikistan, Paraguay, Lebanon, Saint Helena, Rwanda, Liberia, Seychelles, Bolivia, Bangladesh, Maldives, Sri Lanka, Libya, Nigeria, Lesotho, Central African Republic, Gabon Republic, Zimbabwe, Mauritius, Guinea, Jordan, Côte d'Ivoire (Ivory Coast), Chad, Turkmenistan, Costa Rica, Haiti, India, Yemen, Afghanistan, Kazakhstan, Mongolia, Saudi Arabia, Nepal, Bahrain, Malawi, Hungary, Angola, Tunisia, Uganda, Brazil, Turkey, Egypt, Mozambique, Namibia, Peru, Honduras, Brunei Darussalam, South Africa,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvszektor.blog.hu/api/trackback/id/tr666589509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása