HTML

Kisvállalkozás

Hosszú évek alatt gyűlt össze bennem (és ezidáig szorult is belém) sok-sok gondolat a hazai vállalkozási körülményekről, de ebbe tágan beleértve az egész ország gazdasági gondját baját.

Friss topikok

Kádár népe - #2

2014.08.24. 10:30 PomberMaci

Megint csak egy idézet.

Olyan politikai szerveződés, amelyik nem baloldali értékeket vall és hirdet, hanem egy valódi versenygazdasgára épülő piacgazdaságot, kockázatvállalást és felelős döntéshozatalt hirdet, valamint következetesen akarná  másodlagos újraelosztás arányát 35 % körüli szintre nyomni, az még az 1 %-ot sem érné el.

Orbán is ebbe  sorba állt be, miután 2002-ben és 2006-ban is rendesen pofára esett. Azóta megtanulta a leckét, kádárnépét nem lehet átterelni a kapitalizmus világába. Ha valamit nem tudsz megváltoztatni, állj az élére. És lőn.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvszektor.blog.hu/api/trackback/id/tr426630545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása